maurits beenham express op stoppelhaene

Een broodje beenham, het is inmiddels na friet misschien wel het populairste product dat er met Stöppelhaene in Raalte-dorp te krijgen is. Dat is op zich niet zo vreemd, want het aanbod ervan is tijdens het oogstfeest aanzienlijk. Naast de bekende adressen, start Maurits Vleesprodukten dit jaar een Beenham Express. De locatie is in ieder geval prachtig, de voormalige snackbar van Blom – nu Grand Café Neuf.

Het aanbod van Maurits blijft tijdens Stöppelhaene niet beperkt tot beenham. “Nee, we gaan vanuit de oude snackbar van Blom ook hamburgers en braadworst verkopen”, vertelt eigenaar Maurits Pijnappel. “We zijn nu al een tijdje bezig met het opzetten van onze Beenham Express en we zien in Stöppelhaene een mooie gelegenheid om dat te promoten. Als ambachtelijk slagersbedrijf hebben we denk ik al wel naam gemaakt met de unieke smaak van onze producten. Nu gaan we dit er ook bij doen.”

Maurits Vleesprodukten heeft normaal twee vaste vestigingen. Aan de Wechelerweg 24 in Raalte worden de vleesproducten bereid en op smaak gebracht. Daar beschikt het bedrijf over een afhaalbalie waar je ook gewoon vers vlees kunt kopen; aan het Dorpsplein in Heeten heeft het slagersbedrijf een vleeswinkel. “Ook ons barbecuevlees is enorm populair”, vertelt Maurits, die de zaak samen met vriendin Helen runt. “We leveren alles: Het vlees, de barbecues, eigen salades en koelwagens.” Kijk voor meer info op staging2.mauritsvlees.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.