luttenberg klaar voor vier bruisende dagen

De parel van Salland, Luttenberg, staat in de startblokken voor het jaarlijkse hoogtepunt: Het Luttenbergs Feest. De twee grote feesttenten staan al een tijdje klaar in het ‘kerkenlaandtie’ en ook de kermis is inmiddels gearriveerd.

Verder worden in Luttenberg momenteel de straatversieringen geplaatst. Optochtwagens krijgen de finishing touch. De kalveren worden geknipt en geschoren. De twee zwienties, de sterren van de zondagmiddag, zijn in trainingskamp. Kortom: Men is er klaar voor! Het bestuur van het Luttenbergs Feest heeft de laatste vergadering gehad en ziet vol vertrouwen uit naar het komende weekend, dat op donderdag van start gaat met om 19.00 uur een grote optocht door het dorp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.