Home / archiefcentraal / live opnames piet paulusma in lemelerveld

live opnames piet paulusma in lemelerveld

Piet Paulusma verzorgt vrijdagavond zijn weerbericht voor het SBS-programma Hart van Nederland vanuit Lemelerveld. De bekende Friese weerman strijkt tussen 18.30 en 18.45 uur neer bij corsoroep M&M aan de Blikman Kikkertweg 26. Van 19.30 tot ongeveer 20.00 uur zullen er live opnames worden gemaakt op het Kroonplein.

Natuurlijk heeft alles het één en ander te maken met het laatste dahliacorso in Lemelerveld. De organisatie van de feestweek roept Lemelervelders op om Paulusma massaal te begroeten, zodat Lemelerveld – en het laatste dahliacorso in het bijzonder – landelijk goed op de kaart wordt gezet.

Lees ook

Gemeente Raalte helpt schulden zo snel mogelijk aan te pakken

RAALTE – De gemeente Raalte gaat samenwerken met meer partijen om zo snel mogelijk in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.