live opnames piet paulusma in lemelerveld

Piet Paulusma verzorgt vrijdagavond zijn weerbericht voor het SBS-programma Hart van Nederland vanuit Lemelerveld. De bekende Friese weerman strijkt tussen 18.30 en 18.45 uur neer bij corsoroep M&M aan de Blikman Kikkertweg 26. Van 19.30 tot ongeveer 20.00 uur zullen er live opnames worden gemaakt op het Kroonplein.

Natuurlijk heeft alles het één en ander te maken met het laatste dahliacorso in Lemelerveld. De organisatie van de feestweek roept Lemelervelders op om Paulusma massaal te begroeten, zodat Lemelerveld – en het laatste dahliacorso in het bijzonder – landelijk goed op de kaart wordt gezet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.