lemelerveld ook op woensdag weer bomvol

Het was op woensdag al vroeg in de ochtend een grote drukte op de braderie en kinderrommelmarkt in Lemelerveld. Rondom de middag gaven de standhouders aan dat zij uitstekende zaken deden in het gezellige dorp. Een kleine regenbui aan het begin van de middag zorgde voor wat gefronste wenkbrauwen, maar uiteindelijk liep de bui met een welbekende sisser af.

In een uitverkochte feesttent (toegang gratis) zongen Jannes en Dennie Christian voor 900 mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking. Het Lenferink Droomfeest was ook dit jaar weer een geweldig succes. Veilingmeester Martin Westemeijer en Frans Kogelman kregen de lachers op hun hand tijdens de ludieke veiling. Op een bomvol en later zonovergoten Kroonplein wisten zij de diverse kavels met veel humor tegen mooie prijzen aan de man te brengen. Een deel van de opbrengst gaat naar de CliniClowns.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.