laurels pokerlocatie voor rtl programma

Het is weer zover. RTL gaat van start met het derde seizoen van ‘De Pokerkampioen van Nederland’ (PKVN). Met meer dan 20.000 spelers op ruim 500 locaties en ruim 700.000 spelers online is de PKVN verreweg het grootste pokertoernooi van Europa.

Eén van de ruim 500 locaties is Café Laurel’s in Raalte. Daar wordt van oktober tot en met december iedere week het populaire kaartspel gespeeld op vrijdag of zaterdag. Om mee te doen heeft iedere speler een Pokerstar.net account nodig. Deze kun je tijdens het bevestigen aanmaken, hier zijn geen kosten aan verbonden. Heb je al een Pokerstars-account dan kan je die gebruikersnaam gebruiken. Na je inschrijving ontvang je een bevestigings-mail met een link, vergeet deze niet aan te klikken want alleen dan is je inschrijving en locatie-bevestiging officieel.

Vanuit iedere locatie zullen de beste spelers na zes speelavonden doorgaan naar de regiofinales. Schrijf je deze week nog in, want er is bij Café Laurel’s nog maar plaats voor ongeveer dertig deelnemers. Voor meer info zie staging2.pkvn.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.