Home / archiefcentraal / lampenier verhuist van raalte naar emmen

lampenier verhuist van raalte naar emmen

De verlichtingszaak ‘Lampenier Salland’ is vertrokken uit Raalte. Volgens een briefje op deur van het winkelpand (tussen de Music Store en Eggink Maalderink) aan De Plas is het bedrijf verhuisd naar Emmen. Op de site www.lampenier.nl valt daar echter niets over te vinden. Lampenier Salland opende eind 2006 haar deuren op de plek waar voorheen Elskamp Verlichting zat. Over de nieuwe invulling van het pand is ons niets bekend.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.