labrador cas wint dogs on the catwalk

Michelle van Gerner heeft donderdagmiddag de derde editie van Dogs on the Catwalk met labrador Cas gewonnen. De Hof van Rakhorst, het centrum van de activiteiten tijdens de Heinose Pompdagen, was goed gevuld toen de acht deelnemers en hun honden de catwalk betraden. De uitdossingen waren net als voorgaande jaren weer heel bijzonder en divers. De eerste bleek direct de beste, want Michelle mocht het spits afbijten.

Wouter Pot had zichzelf en zijn Engelse cocker Spaniel in het tenue van VV Heino gestoken, een knipoog naar de Panini-actie van afgelopen voorjaar. Marleen en Yvon Schokker kwamen het podium op met een Amerikaans High School optreden: Marleen als basketballer, Yvon als enthousiaste cheerleader. Iris Timmers en haar vriendinnetje hadden een dans ingestudeerd met Jimmy, hun jack russel.

Eva Middelkamp deed, samen met haar vriendinnetje, voor de tweede keer mee. Ze dansten met hun maltezer shiatzu over de catwalk op muziek van R.E.D. Ook Nanneke Rijkhoff deed voor de tweede keer mee met haar labrador Mila. Zowel baasje als hond waren leuk verkleed. Hierna volgden Henk Slotman en Frans Stappenbelt met hun herders Jansen en Nikky. Baas en hond waren verkleed als echte voetbalhelden. Tot slot kwam Stijnie van Hees vol enthousiasme het podium op onder het motto ‘pompen of verzuipen’, een knipoog naar de recessie en de Pompdagen.

Na alle optredens stak de jury de koppen bij elkaar om de podiumplaatsen te bepalen. Het publiek kreeg ondertussen de gelegenheid om door middel van stembiljetten een publieksprijs toe te kennen. Die ging naar Eva Middelkamp met haar maltezer shiatzu Sam. De jury kwam tot een ander resultaat. Michelle van Gerner won dus, voor Stijnie van Hees met de cairn terrier Connor en Henk Slotman en Frans Stappenbelt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.