Home / archiefcentraal / laatste kans voor inschrijving autorodeo

laatste kans voor inschrijving autorodeo

De eerste inschrijfavond voor de jaarlijkse autorodeo van carnavalsvereniging De Sökkestoppers uit Heino heeft al flink wat belangstellenden opgeleverd. Wie zich nog niet heeft kunnen inschrijven, krijgt op woensdag 12 augustus een herkansing.

De tweede en tevens laatste inschrijfavond (vanaf 19.30 uur) is opnieuw bij Oortwijn Heino aan de Canadastraat. De jaarlijkse autorodeo van De Sökkestoppers vindt op zondag 30 augustus plaats op het terrein van de familie Hogeman aan de Slikkebaardweg. Op zaterdagavond 29 augustus wordt daar ook de Rodeofeesten gehouden, met medewerking van Dé Normaal Coverband.

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.