kramer wint geldprijs bij profile tyrecenter

Profile Tyrecenter Raalte heeft onlangs een geldprijs uitgereikt in het kader van de landelijke ‘Money Back’-actie. Profile lootte uit duizenden inzendingen de factuur van de heer Kramer uit Raalte tot winnaar. Deze particuliere rijder krijgt het volledige bedrag van de factuur (653,27 euro) teruggestort op de bankrekening.

‘Money Back’ is één van de vele acties van Profile Tyrecenter, dat in 2009 het 20-jarig bestaan viert. De restitutiestunt loopt sinds februari en eindigt 1 november. Profile Tyrecenter Nederland kiest aan de hand van een notaris uit alle aanmeldingen elke maand een particuliere en een zakelijke winnaar. Dit doet de franchiseketen tot aan november.

De particuliere klant van Profile Tyrecenter maakt sinds februari maandelijks kans om het geld terug te krijgen dat hij heeft besteed bij het meest recente bezoek. Zakelijke rijders maken kans op een reischeque. Een zakelijk rijder van ARM Autoleasing kreeg deze maand bij een andere vestiging van Profile Tyrecenter Barendrecht zo een vakantiecheque ter waarde van 289,88 euro.

Uit alle inzendingen wordt ook nog eens een jaarwinnaar getrokken. Deze jaarwinnaar wint een waardebon ter waarde van maximaal 1.000 euro voor een band-velgcombinatie. Bovendien ontvangt de jaarwinnaar de APK Straatprijs: Alle autobezitters die op dezelfde viercijferige postcode wonen als de uiteindelijke winnar krijgen hierbij een gratis APK aangeboden.

Roy Morrenhof, directeur van Profile Tyrecenter Raalte, is zeer tevreden: “Het doet me bijzonder veel deugd dat onze klanten de actie zo weten te waarderen. Zij verdienen het ook. Sinds jaar en dag weten zij dat je voor banden en velgen beter af bent bij ons.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.