kokkiebikes atb challenge groot succes

De tweede editie van de KokkieBikes ATB Challenge was afgelopen donderdag een daverend succes. Deze koppelkoers vond plaats op en rondom het feestterrein in Lemelerveld. Bij de heren ging het duo Jordy Luisman en Axel Bult met de overwinning naar huis en bij de dames was het koppel Lyan Rensen en Kim Vrielink het sterkst.

De organisatie had een zwaar parcours uitgezet over grotendeels onverhard terrein. In het parcours waren enkele kunstmatig aangebrachte hindernissen opgenomen, die het rondje extra zwaar maakten. De wedstrijd bestond uit twee manches en een finale. Van beide eerste manches mochten de eerste tien koppels tegen elkaar strijden in de finale. De eerste manche werd bij de heren gewonnen door het koppel Ido Jansen en Jeroen Wessel. Tijdens de tweede manche kwamen Jordy Luisman en Axel Bult als eerste over de streep.

Kort na de start van de finalerace werd al snel duidelijk hoe het podium eruit zou komen te zien. Luisman en Bult namen snel de leiding in de wedstrijd, gevolgd door het koppel Maarten Rechterschot en Tom Hoekman op de tweede plaats en Jansen en Wessel op een derde plaats. In deze volgorde kwamen deze koppels ook over de finish. Bij de dames ging de winst naar Lyan Rensen en Kim Vrielink, gevolgd door Lonneke van Kampen en Sabine Tijs op een tweede plaats. Alle uitslagen zijn terug te vinden op staging2.atbteamlemelerveld.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.