kinderworkshop op kunstmarkt stoppelhaene

Kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar kunnen op zaterdag 29 augustus meedoen aan een workshop van Sybilla Tonissen. Sybilla staat die dag met een kraam op de kunstmarkt, op de Varkensmarkt in Raalte.

Het is de bedoeling dat de kinderen een schilderijtje maken met acrylverf, waarin zij verschillende materialen (stofjes, reliëfpapier, kraaltjes) verwerken, zodat er een mooie structuur ontstaat. Als voorbeeld heeft zij een aantal prinsessen geschilderd, maar de kinderen zijn ook vrij om iets anders te schilderen. De kinderen kunnen zich gewoon melden bij haar kraam. De workshop kost 5 euro per kind.

Sybilla Tonissen geeft sinds een aantal jaren experimentele schilderlessen aan kleine groepjes kinderen in haar atelier. De kinderen proberen van alles uit met verschillende materialen en verschillende schildertechnieken. Er is een expositie van het werk van de kinderen geweest in het Raalter Kulturhus en met Kerst exposeerden ze bij lunchcafé WalkAbout. De kunstwerken van de kinderen zijn vaak heel verrassend.

Eind september begint ze weer met een cursus van tien lessen. Voor opgave of meer info: 0572-361256 of s.tonissen@home.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.