kamp marienheem weer jaartje in de wacht

De vrijwilligers van Stichting Jeugdkamp Mariënheem hebben weer de bevestiging gekregen dat zij goed werk verzetten. Vorige week organiseerden zij, twintig in aantal, weer het jaarlijkse kamp voor jeugdige Mariënhemers. Wederom een geslaagde editie, die weer veel te snel voorbij ging. Maar dat geeft niets, want over een klein jaar al volgt er weer een nieuw kamp.

Vanaf de Kruidentuin vertrokken de leiders al een dag eerder naar kampeerboerderij De Arendshorst in Ommen om de locatie te versieren en gereed te maken. Een dag later werden de 58 kinds bij ’t As-spel opgehaald: “Na het tellen van de koppen zijn we per fiets vertrokken richting Ommen en na ongeveer anderhalf uur (voor één ploeg wat langer) kwamen we aan op de boerderij”, vertelt één van de leiders. “Dit jaar was het thema ‘Hippie’. Met diverse bos- en veldspelen in dit thema werd het weer een enorm geslaagd kamp. Op woensdag werd er een grote spooktocht gehouden met hulp van vele Mariënhemers. Het weer viel erg mee en iedereen heeft enorm veel plezier gehad.”

Net als voorgaande jaren is het kamp ook dit jaar uiteraard weer mogelijk gemaakt door sponsoren. Sinds een aantal jaren is Gasterij de Kruidentuin de sponsor van al het vlees. Verder waren er dit jaar twee nieuwe ‘jeugdkampattributen’ te bewonderen. Namelijk een nieuwe geluids- en lichtinstallatie, gesubsidieerd door de Rabobank, en nieuwe shirts voor de leiding, gesponsord door Landbouw- en Mechanisatiebedrijf Veldman.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.