kaarten normaal coverband in voorverkoop

Wegens succes geprolongeerd! Een veelgehoorde uitspraak die zeker geldt voor het optreden van De Normaal Coverband. De band zal tijdens de Rodeofeesten 2009, georganiseerd door carnavalsvereniging de Sökkestoppers uit Heino, de feestlocatie aan de Slikkebaardweg net als verleden jaar weer volledig op de kop zetten.

Liefhebbers van Normaal mogen het optreden op zaterdagavond 29 augustus niet missen, want de ene na de andere klassieker uit de topjaren van de Achterhoekse formatie komt voorbij. De kaarten voor De Normaal Coverband, met onmiskenbare Heinose roots, zijn in de voorverkoop voor een tientje verkrijgbaar bij De Smulbaai in Heino. Een kaartje aan de kassa kost op de avond zelf 12,50 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.