Home / archiefcentraal / johan brinkhuis 25 jaar bij aloys elders

johan brinkhuis 25 jaar bij aloys elders

Bij constructiebedrijf Aloys Elders in Heeten is donderdagochtend Johan Brinkhuis in het zonnetje gezet. Johan is exact 25 jaar in dienst bij Aloys Elders, waar hij op 20 augustus 1984 op 17-jarige leeftijd begon.

Johan is een hard werkende medewerker van het Heetense bedrijf en een zeer gewaardeerde collega. Ter gelegenheid van het jubileum is hem een cadeau en een diner aangeboden, met zijn collega’s, vrouw en kinderen. Zijn collega’s feliciteren Johan via deze weg nogmaals van harte met zijn bijzondere prestatie!

Lees ook

Ingezonden brief: ‘De twee adviesraden in het Sociaal Domein moeten blijven’

Herman Kamphuis, ombudsman PvdA Raalte, is opnieuw in de pen geklommen. Ditmaal breekt hij een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.