jan smit start om 2000 uur op stoppelveld

Het gaat goed met de kaartverkoop voor het muziekspektakel op het Stöppelveld tijdens Stöppelhaene-donderdag. De kaarten voor donderdag 27 augustus met optredens van Ilse DeLange, Jan Smit, Don Diablo, Miss Montreal, De Sjonnies en Wolter Kroes kosten in de voorverkoop 18 euro. Wat veel voordeliger is dan de 23 euro, die ’s avonds aan de kassa voor een kaartje moet worden neergelegd.

Het Stöppelveld is donderdagavond geopend vanaf 19.30 uur, in tegenstelling tot de vermelde aanvangstijd op het entreekaartje van 20.00 uur. Jan Smit zal om 20.00 uur een optreden verzorgen op het hoofdpodium van het Stöppelveld, waarna Miss Montreal en Ilse DeLange volgen. Don Diablo zal rond 23.00 uur van start gaan in de Feestfabriek. Wolter Kroes en De Sjonnies maken er een feest van in de Sallandse Herberg.

Iedereen die nog een kaartje wil kopen voor het avondprogramma op Stöppelhaene-donderdag kan beter niet te lang meer wachten. De organisatie kan door de grote aanloop tijdens de voorverkoop namelijk niet garanderen dat er op donderdagavond 27 augustus nog kaarten aan de kassa te koop zijn. Hetzelfde geldt voor de kaarten voor de Sallandse Cabaretavond op woensdag 26 augustus, die onlangs in de verkoop zijn gegaan. Deze zijn voor 12 euro te koop bij Annie Schulten Lederwaren in Raalte.

Kaarten voor het donderdagavondprogramma zijn te koop bij de VVV/ANWB in Raalte, bij Annie Schulten Lederwaren en via staging2.stoppelhaene.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.