inmind by ter haar viert eerste verjaardag

Inmind by Ter Haar in Raalte viert deze week haar 1-jarig bestaan. Alle klanten kunnen kennis maken met de nieuwe najaarsmode en bovendien geldt er tot en met 22 augustus tien procent korting op de nieuwe collectie. Inmind combineert fashion en jeans en dit geeft dan ook een zeer gevarieerd winkelaanbod. Vele tiener – en volwassen vrouwen hebben dit inmiddels ontdekt.

Met deelleveringen (het leveren van telkens nieuwe mode) biedt de Raalter modezaak bijna elke twee weken wel iets nieuws in de winkel. Naast de uitgesproken vrouwelijke collecties als Dept en Just B. is er ook een conceptcorner aanwezig van het jeanslabel G-Star. Merken die voor het najaar zijn ingekocht zijn Dept, Met, Turnover, Giacomo, Truth or Dare, Just B., Cirkel of Gentlemen for Women en Tripper. Nieuw is het merk Super Trash.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.