Home / archiefcentraal / inmind by ter haar viert eerste verjaardag

inmind by ter haar viert eerste verjaardag

Inmind by Ter Haar in Raalte viert deze week haar 1-jarig bestaan. Alle klanten kunnen kennis maken met de nieuwe najaarsmode en bovendien geldt er tot en met 22 augustus tien procent korting op de nieuwe collectie. Inmind combineert fashion en jeans en dit geeft dan ook een zeer gevarieerd winkelaanbod. Vele tiener – en volwassen vrouwen hebben dit inmiddels ontdekt.

Met deelleveringen (het leveren van telkens nieuwe mode) biedt de Raalter modezaak bijna elke twee weken wel iets nieuws in de winkel. Naast de uitgesproken vrouwelijke collecties als Dept en Just B. is er ook een conceptcorner aanwezig van het jeanslabel G-Star. Merken die voor het najaar zijn ingekocht zijn Dept, Met, Turnover, Giacomo, Truth or Dare, Just B., Cirkel of Gentlemen for Women en Tripper. Nieuw is het merk Super Trash.

Lees ook

7.500 euro garantiesubisidie voor verhuizing Noaberhuus

WIJHE – Het Noaberhuus Wijhe krijgt van de gemeente Olst-Wijhe een eenmalige garantiesubsidie van maximaal …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.