houtdorp den nul opnieuw zeer geslaagd

Net als voorgaande jaren konden de basisschoolkinderen uit Den Nul zich ook dit jaar drie dagen flink uitleven – in de laatste week van hun zomervakantie – in het plaatselijke houtdorp. Zo’n zestig kinderen timmerden op de eerste dag prachtige hutten in elkaar, om ze vervolgens op de tweede dag mooi in de verf te zetten.

Verder werden er door de kinderen ook broodjes gebakken boven de kampvuurtjes en leuke spelletjes gedaan. Op de derde dag gingen de kinderen met hun ouders een dagje uit naar camping De Krieghuusbelten, waar ze zich vermaakten in het zwembad, de speeltuin en de ballenbak. Als afsluiting was er een gezellige barbecue bij het houtdorp en ’s avonds konden de kinderen weer met z’n allen blijven slapen in het buurthuis. Al met al een zeer gezellig en geslaagd houtdorp!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.