Home / archiefcentraal / heinose schoenenwinkel in een nieuw jasje

heinose schoenenwinkel in een nieuw jasje

Kersverse eigenares Jeanette Pekkeriet werkte al in de winkel, maar na tien jaar is ze nu voor zichzelf begonnen. De plannen zijn in ieder geval kraakhelder: “Ik wil de winkel een nieuwe impuls geven”, aldus Jeanette.

“Er staan straks andere schappen, er is een ander systeem en ook is de stijl van de winkel veranderd”, vervolgt Pekkeriet. “Alleen de poefjes zijn gebleven. Maar het belangrijkste is de collectie van de schoenen. We bieden vooral kwaliteit aan. Natuurlijk, de goede producten houden we, maar er zijn ook een hoop nieuwe merken bijgekomen. Het aanbod wordt al met al wat frisser en moderner. Ook willen we veel doen op het gebied van service.”

De winkel aan de Dorpsstraat 23A gaat op 13 augustus open voor het publiek. De maand augustus wordt direct een feestmaand met kans op een paar gratis schoenen ter waarde van 150 euro. Naast de vaste spaarpunten worden er ook extra waardecheques uitgegeven. Jeanette heeft er duidelijk zin in: “Na lange tijd als verkoopster te hebben gewerkt, heb ik nu eindelijk mijn eigen zaak. Je stopt er nu echt iets van jezelf in. Ik kijk er naar uit.”

Lees ook

Gemeente Raalte helpt schulden zo snel mogelijk aan te pakken

RAALTE – De gemeente Raalte gaat samenwerken met meer partijen om zo snel mogelijk in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.