heikera houdt stoppelveldrit vanuit raalte

De Heinose toerclub Heikera houdt zondag 23 augustus weer de jaarlijkse Stoppelveldrit. Hoewel de naam misschien anders doet vermoeden, is de Stoppelveldrit geen veldrit! Je kan deelnemen op een gewone fiets of op een racefiets en fietst over asfaltwegen en fietspaden in Salland en Twente. Verder kun je kiezen uit drie verschillende afstanden: 30, 60 en 90 kilometer.

De kortste rit gaat vanaf Laurel’s naar Schoonheten, binnendoor naar Nieuw Heeten en Holten. Daarna is er een pauze bij Café Reimink in Heeten. Via het Overijssels Kanaal gaat de tocht terug naar Raalte. Deelnemers aan de 60 kilometer gaan na Holten naar Het Borkeld, waarna men pauzeert bij De Poppe bij Markelo. Via Holten, Okkenbroek en Heeten voltooien zij hun tocht. De kilometervreters kunnen zich tegoed doen aan de rit over 90 kilometer. Zij maken na Holten een wat groter rondje via Wierden, Enter, de Herikerberg en Markelo terug naar Holten. Uitrusten kan bij ’t Witte Hoes bij Rijssen. Vanaf Holten volgt men de 60-route terug naar Raalte.

Alle routes zijn bepijld en deelnemers ontvangen een beschrijving bij de inschrijving. Je kan de weg niet kwijtraken! Aan deelnemers wordt, afhankelijk van de afstand, een bijdrage gevraagd van slechts 2 tot 3 euro. Een herinneringsmedaille kost 1,50 euro. Deelnemers tot en met 16 jaar en 65-plussers krijgen korting. Zowel de start als finish is bij Café Laurel’s, aan de Varkensmarkt 7 in Raalte. Voor de 90 kilometer kun je je inschrijven tussen 08.00 en 12.00 uur. Inschrijven voor de 30 en 60 kan tussen 09.00 en 12.00 uur. Sluitingstijd eindcontrole is om 16.30 uur. Voor nadere info bel je toerleider Henk Kroes (0572-356115) of kijk je op staging2.heikera.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.