handtekeningenlijst tegen n35 rechtdoor

De tegenstanders van laatstgenoemde variant hebben vrijdagochtend een boze brief op het gemeentehuis afgeleverd.

Aan de brief is een handtekeningenlijst met zo’n honderd krabbels toegevoegd. Het betreft handtekeningen van verontruste bewoners van de volgende straten in Raalte Noord: Fazant, Kauw, Raarhoeksweg, Goudplevier, Herinckhave, Weidelaan, Assendorperweg, Collendoorn, Rutenberg en Schuilenburg. “Wij verzoeken u met klem om bij uw besluitvorming in het najaar 2009 deze variant ‘rechtdoor op maaiveldniveau’ uit te sluiten van verdere discussie en uitwerking en verdere keuzes te beperken tot andere alternatieven”, aldus Ton Schurink namens de bewoners in de brief aan het Raalter college.

De omwonenden verwachten door de aanleg van een twee keer tweebaansweg (waarop je 100 kilometer per uur mag) een grote toename van geluidsoverlast. Met als gevolg dat er grote geluidswerende maatregelen (wallen/schermen) getroffen moeten worden om te voldoen aan de geluidsnormen. “Dit heeft een zeer nadelig gevolg voor de bewoners van Raalte Noord en in het bijzonder de bewoners die uitkijken op de N35. Het mag bovendien niet zo zijn dat tussen Raalte Noord en het Raalter centrum een nog grotere barrière wordt opgeworpen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.