groot waterfestijn op de dolfijn in heino

Basisschool De Dolfijn in Heino stond donderdagmiddag volledig in het teken van een groot waterfestijn. In verband met de tropische temperaturen mochten alle kinderen zwemkleding en waterspeelgoed meenemen.

De brandweer van Heino kwam assisteren en met een aantal grote slangen was er al snel waterpret voor jong en oud. Tussendoor konden de kinderen zonnebaden op het deel van de speelplaats dat droog moest blijven. Het was een geslaagde middag, waarbij alle kinderen – maar ook de leerkrachten en de nieuwe directeur Arno Roelofs – kletsnat werden. En dat vond helemaal niemand erg!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.