Home / archiefcentraal / groot waterfestijn op de dolfijn in heino

groot waterfestijn op de dolfijn in heino

Basisschool De Dolfijn in Heino stond donderdagmiddag volledig in het teken van een groot waterfestijn. In verband met de tropische temperaturen mochten alle kinderen zwemkleding en waterspeelgoed meenemen.

De brandweer van Heino kwam assisteren en met een aantal grote slangen was er al snel waterpret voor jong en oud. Tussendoor konden de kinderen zonnebaden op het deel van de speelplaats dat droog moest blijven. Het was een geslaagde middag, waarbij alle kinderen – maar ook de leerkrachten en de nieuwe directeur Arno Roelofs – kletsnat werden. En dat vond helemaal niemand erg!

Lees ook

Geen monumentale status voor arbeiderswoningen Olsterkampweg

OLST/WIJHE – Vier montagewoningen uit de wederopbouwperiode aan de Olsterkampweg in Olst krijgen geen monumentale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.