gratis racket bij squash abonnement ramele

De sensatie van het squashen is wellicht nog nooit zo interessant geweest om ook eens mee te maken. Bij het afsluiten van een jaarabonnement bij Racketcentrum Ramele in Raalte, krijg je tot eind september namelijk een gratis racket. Zo’n abonnement kost 28,95 euro per maand. Dat lijkt misschien veel, maar vergeleken met losse zaalhuur valt dat nog wel mee. Wil je zomaar een keer gebruik maken van één van de vier squashbanen, dan betaal je 18,50 euro (na 18.00 uur of in het weekend).

Squash is de sport om alles even van je af te zetten en even alles te geven. Deze sport zorgt voor zowel inspanning van je lichaam als ontspanning van je geest. Na een uurtje squash ben je bekaf en heb je de nodige calorieën verbrand op de baan. Het is enorm leuk om met alle kracht het balletje te pletten tegen de muur, je tegenstander op het verkeerde been te zetten en om de lastigste ballen zelf nog terug te slaan. Squashen kan bovendien altijd: Bij regen, wind, sneeuw, storm of zon. Voor meer informatie bel je naar 0572-356308 of kijk je op staging2.ramele.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.