geef je auto een poetsbeurt na de vakantie

Een fantastische vakantie gehad, maar je auto onder het stof, vol met vliegen en het interieur vol vlekken mee naar huis genomen? Auto Restyle Popping helpt je stoffige auto er weer als nieuw uit te laten zien. Mark Popping en zijn medewerker Rémon Kattenbeld hebben poetsen en polijsten tot een ware kunst verheven. Tevens beheerst Mark de kunst van het uitdeuken zonder spuiten. Dus misschien is het vlak na de vakantie een idee om daar kennis mee te maken en je auto een professionele poetsbeurt te geven.

Met verschillende speciale poetsmiddeltjes maken ze bij Popping het lak weer glanzend. Met een polijstmiddel worden alle kleine krasjes weggehaald en met waterstofzuigers wordt het interieur schoongemaakt. “Van interieur tot de lak, van reservewiel tot kofferruimte, we nemen de hele auto onder handen”, vertelt Mark. “Als wij klaar zijn, ziet de auto er weer als nieuw uit en is deze ook weer meer waard! Ook als je op vakantie parkeer- of hagelschade hebt opgelopen kan dat bij ons goed verholpen worden, zonder dat er overgespoten hoeft te worden. Zo hebben wij al een aantal hagelschades verholpen van klanten die in een flinke hagelbui bij het Gardameer in Italië terecht zijn gekomen.”

Een volledige schoonheidsbehandeling voor je auto duurt een halve tot een hele dag, afhankelijk van de auto. Een dergelijke behandeling kost om en nabij de 200 euro. “Wat wij doen, is niet te vergelijken met een wasstraat”, stelt Mark. “Wij laten de auto echt weer glanzen en stralen. Zie het als een kleine beurt van de auto, zo vlak na de vakantie.” Kijk voor adresgegevens en meer informatie op de website van Auto Restyle Popping.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.