Home / archiefcentraal / ge nijboer in het zonnetje op 30ste toernooi

ge nijboer in het zonnetje op 30ste toernooi

De jubileumeditie van het Gé Nijboertoernooi op de velden van Rohda Raalte heeft zaterdag een prima start gemaakt. Het weer was uitstekend en er werden direct vanaf het begin leuke, mooie en goede wedstrijden gespeeld, waarbij ook de nodige goals zijn gevallen, liefst 341 in totaal.

Iedereen die zelf de spelvreugde van jeugdige voetballertjes wil proeven, kan de hele middag en zondag nog komen kijken. Ook voor kinderen is er genoeg te beleven, want sponsor Rabobank Salland heeft een springkussen op het sportcomplex geplaatst. De weersvooruitzichten blijven vooralsnog gunstig.

Lees ook

Botsing bij station in Raalte; geen gewonden

RAALTE – Bij het station in Raalte zijn gisteravond twee auto’s op elkaar gebotst. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.