gb n35 op maaiveldniveau onbespreekbaar

Gemeentebelangen maakt zich net als de VVD Raalte sterk voor de aanleg van een ondertunnelde of verdiepte aanleg van de N35 op het huidige tracé. Dat schrijft de GB-fractie in een brief aan de omwonenden van de N35, die zich verzetten tegen de variant ‘rechtdoor op maaiveldniveau’.

GB: “Vanaf het begin van de discussie omtrent de toekomst van de N35 heeft Gemeentebelangen zich sterk gemaakt voor de aanleg van een ondertunnelde of verdiepte aanleg van de N35. Een variant op het maaiveldniveau is voor ons niet bespreekbaar, vanwege de impact die deze uitvoeringsvariant heeft op enerzijds de tweedeling van het dorp Raalte en anderzijds op het leefklimaat van de bewoners van de aanliggende wijk.”

Ook een variant in zuidelijke richting wordt door GB afgewezen, vanwege de aantasting van het landschappelijk karakter van dit gebied. “Dit standpunt zullen wij bij de komende advisering van de gemeenteraad aan de provincie en het Rijk omtrent de voorkeursvariant N35 handhaven.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.