gay pride ook iets voor overijssels kanaal

De jaarlijkse Gay Pride in Amsterdam zit er op. Het evenement in de hoofdstad trok dit jaar een recordaantal bezoekers. Maar liefst 560.000 mensen kwamen op het spektakel af. Ook fotograaf Annet van Raalten nam een kijkje en maakte een serie fraaie foto’s, die we je niet willen onthouden.

Het traditionele hoogtepunt was natuurlijk de Canal Parade op zaterdag. Tachtig boten met schaars geklede deelnemers, maar ook met politici gingen feestend door de grachtengordel. Gezien de populariteit van de Canal Parade is het misschien aardig om een dergelijk evenement ook in het oosten van het land een keer te organiseren. Het Overijssels Kanaal zou dan een geschikte locatie zijn. Of zijn de Sallanders daar te nuchter voor?

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.