Home / archiefcentraal / frits rovers nu ook kampioen met tweespan

frits rovers nu ook kampioen met tweespan

Frits Rovers uit Lemelerveld heeft zaterdag in Hellendoorn de ‘tweespan kampioenschappen van de regio noord’ succesvol afgesloten. Met zijn Surprice’s Mathie en Silk ‘n Satin (een hackney van Udo en Arrianne Rovers) werd hij kampioen.

Eerder dit seizoen wist Rovers ook al kampioen te worden in de enkelspan-rubriek met zijn hackney Surprice’s Gusty. Nu heeft hij zich op beide onderdelen geplaatst voor de Nederlandse kampioenschappen van de KNHS op 22 augustus in Ermelo.

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.