expositie loes luurs bij elferink mode wijhe

Kunstenares Loes Luurs exposeert tot en met 8 september met haar schilderijen bij Elferink Mode aan de Langstraat in Wijhe. In opdracht van Elferink heeft zij drie schilderijen gemaakt over de IJssel. Na de etalagesetting worden de werken onder klanten van Elferink Mode verloot. Op zaterdag 22 augustus zal Loes haar werkwijze aan winkelend publiek laten zien. Van 11.00 tot 16.00 uur werkt zij dan in de winkel aan haar schilderijen.

Naast de expositie van Loes Luurs, heeft Elferink Mode komende periode ook enkele andere activiteiten op het programma staan. Van donderdag 20 tot en met zaterdag 22 augustus presenteert de modezaak de nieuwe collectie. Op vrijdag 28 en zaterdag 29 augustus lopen vier mannequins door de winkel om diezelfde collectie te showen. Op zondag 6 september doet Elferink mee aan koopzondag, terwijl op woensdag 9 september 10.00 tot 16.00 uur weer twee mannequins de najaarsmode van onder andere Frank Walder, Gerry Weber en Roberto Sarto tonen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.