expo kunstkring raalte tijdens stoppelhaene

Kunstkring Raalte organiseert ook dit jaar een overzichtsexpositie tijdens Stöppelhaene. De expositie is van donderdag 27 tot en met zondag 30 augustus tussen 12.00 en 18.00 uur te zien in het Annahuis, aan De Plas 8 in Raalte.

De Kunstkring Raalte is een vereniging met ruim vijf kunstenaars, die wekelijks gezamenlijk schilderen. De kunstenaars van de Kunstkring Raalte houden niet zo van gebaande paden, ze zijn op zoek naar uitdagingen. Ze willen geprikkeld worden en staan open voor andere benaderingen en technieken, waardoor de mogelijkheden om ideeën om te zetten in beelden kunnen groeien. Uiteindelijk vindt ieder zijn eigen manier en zijn eigen beeldentaal.

Door de meeste kunstenaars is het afgelopen jaar geschilderd in het kader van het thema ‘cultuur’. Waarbij als het ware een reis werd gemaakt langs onder andere de Chinese cultuur (naar aanleiding van de Olympische Spelen in 2008), de Noorse landschappen en de ruige natuur, de Verenigde Staten (fastfood en kenmerkende skylines). Een zeer veelzijdig thema, waaraan elke kunstenaar een persoonlijke invulling heeft gegeven.

Zo zijn er tijdens het verenigingsjaar zeer diverse kunstwerken ontstaan met een geheel eigen karakter. Tijdens de expositie zijn er foto-kaarten te koop van een aantal van de tentoongestelde kunstwerken. Voor meer informatie zie staging2.kunstkringraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.