enkstraat minimaal versierd als stil protest

De Stöppelhaeneversiering in de Enkstraat in Raalte werd vorig jaar weggehaald omdat met een spreuk teveel op de man – in dit geval de ambtenaar – gespeeld werd. Al gaf de gemeente later toe dat het weghalen een beetje kinderachtig was, zorgde deze actie voor veel ophef.

Bewoners van de Enkstraat hebben de afgelopen Stöppelhaene met een knipoog, nog maar eens weer terug gedacht aan een jaar geleden. Ze hebben de brug expres heel minimaal versierd. De actie bevestigt dat de Stöppelhaeneversiering steeds ook een beetje meer (politieke) actie in zich krijgt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.