eigen stoppelhaene programma gouverneur

Volgens de lijn van voorgaande jaren, heeft Café De Gouverneur tijdens Stöppelhaene weer een eigen programma. Natuurlijk treedt ‘huisband’ Sir Pfeiffer and the Yo’Mama Jokes – zoals ieder jaar – weer op zondag op en draait Raaltenaar Ben Janssen als DJ Chain Reaction opzwepende muziek op zaterdag.

Maar er is meer. Te beginnen op vrijdagmiddag met een optreden van Killer and the Cool Cats. Met drie man en één vrouw speelt zij vrijdag 28 augustus vanaf 15.00 uur stevige en stampende rock ’n roll op het buitenterras. Aansluitend, vanaf 19.00 uur, verzorgt de formatie Yeah Baby, bestaande uit Erik-Jan en Evert van de Worp samen met Paul Nagtegaal, de muziek. Ook deze mannen laten voelen wat rock ’n roll precies is met de unieke sound van een Gretsch-gitaar, de slappende contrabas en opzwepende drums.

DJ Chain Reaction (Ben Janssen) verzorgt zaterdagmiddag de Raalter Loveparade aan de Munstersestraat. Aangereden op een fantastische truck, draait hij vanaf 16.00 uur de beste dance. Mr. Whizz and his Country Cassanova’s treedt aansluitend op. Een rockabilly-veteraan met twee jonge honden spelen de sterren van de hemel met een mix van oude country en rock.

Traditiegetrouw staan de jeugdige Raalter bandleden van Sir Pfeiffer and the Yo’Mama Jokes op zondagmiddag op het terras. Deze band heeft veel meer te bieden dan keiharde rock. De band is elektrisch georiënteerd, maar biedt driestemmige kwaliteit die de band een unieke klank geeft. De band, vorig jaar winnaar van de publieksprijs van de eerste Band Battle op het Brouwersplein, vermaakt het publiek van 15.00 tot 19.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.