Home / archiefcentraal / eerste editie luttenberg actief succesvol

eerste editie luttenberg actief succesvol

De eerste editie van ‘Luttenberg Actief’, zondag in Elckerlyc, was een succes. De verenigingenfair werd door zo’n tweehonderd tot driehonderd mensen bezocht. 25 Verenigingen presenteerden hun programma en probeerden daarnaast nieuwe leden, sponsoren en vrijwilligers te werven.

Het aanbod varieerde enorm, van de plaatselijke hobbyclub tot de KBO, van Racingteam Hageveld tot PB en van een actiegroep die probeert het aangezicht van Luttenberg te beschermen in de huidige stoelendans van voorzieningen tot toneelvereniging LUTO. Luttenberg Actief was een initiatief van het Buurtwerk en het bestuur van Elckerlyc. “Het heeft enkele verenigingen in elk geval nieuwe leden opgeleverd”, vertelt Jeroen Scholten die de fair samen met Marcel Veldkamp organiseerde. “Er bestond zeer zeker veel belangstelling.”

Daarnaast konden de bezoekers zich ook laten informeren door vrijwilligers van ‘Vrienden van Mariaoord’. Deze nieuwe club probeert gelden in te zamelen voor het verzorgingstehuis.

Lees ook

Egbert den Daas opnieuw lijsttrekker van Lokaal Alternatief

HEINO – Lokaal Alternatief heeft de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.