dwaal door de ingewanden van een monster

In de binnenstad van Zwolle kun je van 14 tot en met 23 augustus genieten van de Zwolse Zomerkermis. Het kermisprojectteam heeft haar best gedaan om een gevarieerde kermis op te zetten met voor ieder wat wils. Uiteraard zitten bij de ruim vijftig attracties ook weer een aantal spectaculaire attracties!

Naast de kinderattracties en kramen met lekkernijen is het kermisprojectteam erin geslaagd een aantal nieuwe, bijzondere attracties neer te zetten. Zo kun je genieten van ‘Het Beest’, een spectaculair, prehistorisch monster waarin je door de ingewanden kunt dwalen. Een andere publiekstrekker is de ‘Maxximum Booster’, een attractie waarbij je veertig meter de lucht in wordt geschoten. Een must voor de ware sensatieliefhebber.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.