Home / archiefcentraal / doe mee aan derde dogs on the catwalk

doe mee aan derde dogs on the catwalk

De parade van Heinose hondenbezitters en hun huisdier heeft plaats op donderdag 20 augustus om 17.00 uur in de Hof van Rakhorst.

Tijdens de voorgaande twee edities paradeerden verschillende honden én hun baasjes over de catwalk in verrassende outfits. Zo was er al eens een kruising tussen een labrador en een bouvier verkleed als ‘hotdog’, een schapendoes van zeventien weken verkleed als westernhondje en waren twee Duitse herders op de catwalk vermomd als koe. In 2008 was zowel de juryprijs als de publieksprijs voor Jasmijn Utermark, die verkleed als roodkapje haar kleine hondje op een grappige manier showde.

De organisatie is voor de komende editie nog op zoek naar hondenbezitters en hun hond(en), die deel willen nemen aan deze vrolijke hondenshow. Wie durft het aan om de ludieke act van vorig jaar te overtreffen? Alle acts zijn welkom, zolang het maar diervriendelijke optredens zijn. Verder kunnen deelnemers hun eigen muziek meenemen die aansluit bij het optreden, om de show nog swingender te maken.

Net als voorgaande jaren krijgt iedere deelnemer een passende beloning en zal de jury een top drie bekend maken. Het publiek krijgt weer de mogelijkheid een publieksprijs toe te kennen aan de mooiste, beste, grappigste en/of origineelste baas-met-hond. Je kunt je tot uiterlijk 14 augustus aanmelden bij Jikke Bosch (0572-393558) of Jolande Bosch (0572-360629).

Lees ook

Open huis bij Pop Rock Factory

RAALTE – Pop Rock Factory houdt zaterdag 25 september een open huis. Tussen 14.00 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.