dit jaar zeker geen tweede beursvloer raalte

Willem Verdaasdonk sloot vorig jaar nog af met de hoopvolle woorden “volgend jaar weer een Beursvloer Raalte”, maar dat vervolg gaat er dit jaar niet komen. De Beursvloer Raalte 2009 stond onder voorbehoud gepland op 24 september, maar inmiddels is bekend geworden dat het vooralsnog bij een eerste editie blijft. Wat de precieze reden is van de afgelasting, is ons tot op heden nog niet bekend.

De Raalter Beursvloer was een vraag- en aanbodmiddag tussen maatschappelijke instellingen en ondernemers in Raalte. De bedoeling was om dat eens per jaar te organiseren. Ondanks een zeer geslaagde editie in 2008, kwam de organisatie dit jaar dus niet van de grond. Vorig jaar was de Beursvloer goed voor ruim 150 matches, welke in totaal een waarde van meer dan 115.000 euro vertegenwoordigden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.