de kop van feestweek lemelerveld is er af

Het bleef niet alleen bij het mooie weer, want plaatselijke artiesten en de band Go Yellow zorgden voor prima entertainment tijdens de jaarlijkse aftrap van de feestweek.

In een goed gevulde feesttent opende Anouk Sibelt met twee prachtig gezongen solonummers Lemelerveld on Stage. Het stokje werd overgenomen door de dansgroep Re-Mix met Nienke, Kimber, Michelle en Liset uit Lemelerveld in de geledingen. De choreografie hiervan is door de meiden met passie voor dans zelf bedacht. Het oud Hollandse levenslied werd bezongen (Gerrit Zwinselman) en bespeeld op trekzak (Gerard Niens) door het Duo G en G, terwijl Paul Kogelman in de huid en kleren van Frank Sinatra kroop.

Dat er veel plaatselijk zangtalent is liet Jodie Tielbeke horen met haar kippenvel vertolking van Adele’s You make me feel my love. Het Trio Trekdrop met Martijn Masman, Joost Boschman en Ruud Mars zorgde voor een goed uitgevoerd mini rockconcert. Voor het eerst in de geschiedenis was er ook hip hop en rap op het podium. Martijn Lubberts en zijn kompaan Bernhard lieten met vier eigen geschreven rapnummers het publiek in bewondering achter.

Van de rap werd een stap gezet naar de tijdloze muziek van de Beatles. Alinda Mars, Ester van de Vegte, Manon Antonissen, Denise Slotman, Maike Knapen en Marcel Veltjen speelden op hun blaasinstrumenten een mooie medley van vier nummers van de Fab4. Daarna was het tijd voor het dansrepertoire. Het enthousiaste publiek werd helemaal op de wenken bediend toen de mannen – Lars Krisman, Daan Herms en Ruben Legebeke – hun shirt uitgooiden. De A-Teens, met Ellen Morrenhof, Floor Grotenhuis, Marijn Arnold en Rowan Nijboer, sloten Lemelerveld on Stage met een spetterende act op passende manier af.

Het tweede deel van de avond werd door Go Yellow op prima wijze ingevuld. Met veel dansmuziek uit de jaren ’70 en ’80 kreeg zij de voetjes van de vloer. DJ Marcel Reimink zorgde voor de presentatie en muzikale invulling in de pauze. De organisatie is zeer tevreden met de optredens van de artiesten, de gezellige avond en het grote aantal bezoekers in een sfeervolle feesttent. De nieuwe formule van Lemelerveld on Stage lijkt dus zeker te werken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.