Home / archiefcentraal / coenen schiet fotos voor eigen expositie

coenen schiet fotos voor eigen expositie

Huub Coenen, regionaal bekend door zijn ‘10 verschillen’, heeft donderdagavond – vlak voor het noodweer – de voorlaatste foto’s geschoten voor zijn expositie ‘Back Stage’, welke binnenkort wordt geopend in het Holstohus.

Vanaf een hoogwerker van de firma Van Gurp uit Wijhe, maakte Coenen foto’s van een aantal markante gebouwen in Olst. Deze worden verwerkt in ‘Revisie op Olst’, een aantal voorstellingen waarin Olst en omgeving figureren. De expositie wordt op vrijdag 4 september geopend en is te bezoeken tijdens openingsuren van het Holstohus.

Lees ook

Koken voor Kerels in de Mozaïek

LEMELERVELD – Er zijn nog enkele plekjes vrij voor de cursus Koken voor Kerels in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.