bosfeest 2009 oergezellig met lekker weer

De organisatie van het 35ste Bosfeest op de Elshof kijkt terug op een zeer geslaagde editie. Net als voorgaande jaren was het zaterdagavond ‘oergezellig’ en dankzij het heerlijke zomerweer was de publieke belangstelling groot.

Het feest ging van start met een optreden van de Sallandse coversensatie ‘Gans Anders’, die nummers ten gehore bracht van onder andere The Rolling Stones en U2. Aansluitend klommen de heren ‘Hupther’ het podium op. Tot groot enthousiasme van vooral de rockliefhebbers. Hupther speelde zowel rockclassics, als nieuwe rockhits. De band kreeg bijna alle voetjes van de vloer.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.