bord bij heeten wellicht ter ere van buslijn

Een tip van Salland Centraal-lezer Roy Notkamp: Het mysterieuze bord bij café Bosgoed in Heeten waarop op ludieke wijze wordt afgeteld naar maandag 24 augustus, slaat misschien wel op de nieuwe buslijn tussen Heeten en Raalte.

“Zo langzamerhand mag het wel bekend zijn”, schrijft Roy. “De lokale barkeeper heeft geen trouwplannen op deze dag, maar de burgemeester van Raalte en gedeputeerde Job Klaassen zullen plaats nemen in de eerste bus die om 7 minuten over 7 vanuit Heeten richting Raalte gaat rijden. Lokaal wereldnieuws, want het heeft heel lang geduurd en veel vasthoudendheid gevergd om dit te bereiken. Maar dan is het zover. Heeten wordt via een reguliere OV-dienst verbonden met Raalte.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.