bezoek beatrix aan salland live op tv oost

RTV Oost doet vrijdag 28 augustus uitgebreid verslag van het bezoek van Koningin Beatrix aan Salland. De vorstin zal achtereenvolgens het gemeentehuis in Dalfsen, landgoed ‘t Laer in Ommen, de Lemelerberg en de Stöppelhaene in Raalte bezoeken. RTV Oost volgt het bezoek met regelmatige updates op Radio Oost en een live tv-uitzending vanuit Raalte.

RTV Oost is op de laatste dag van de Zet ‘m op 11-tour de hele dag in Raalte, op de hoek Deventerweg/Domineeskamp. Vanaf 12.00 uur is Raalte in beeld bij TV Oost, met elk heel uur een lokaal journaal met diverse reportages. Vanaf ongeveer 15.00 uur doet TV Oost live verslag van de aankomst van de koningin en het bezoek aan de Stöppelhaene.

Daarbij worden meerdere camera’s ingezet, die alles op de voet volgen. Tevens zijn beelden te zien van de bezoeken eerder op de dag aan Dalfsen, Ommen en de Lemelerberg. Gastcommentator bij de live uitzending is Geert Hannink, erevoorzitter van Stöppelhaene. ’s Avonds zal om 21.15, 22.15 en 23.15 uur bij TV Oost een samenvattend verslag van het bezoek te zien zijn.

Koningin Beatrix zal in Raalte een rondgang maken langs de diverse festiviteiten van de Stöppelhaene en ontmoet daarbij vele vrijwilligers. Tijdens het bezoek wordt de koningin begeleid door burgemeester Piet Zoon van Raalte en Stöppelhaene-voorzitter Theo Ogink. Naar verwachting zal de koningin rond 16.15 uur weer vertrekken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.