beatrix verlaat salland via rohda complex

Koningin Beatrix heeft Salland, na onder andere haar bezoek aan Stöppelhaene, weer verlaten via het complex van Rohda Raalte. Daar stond een helikopter klaar om Hare Majesteit weer veilig thuis te brengen.

Al met al verliep het bezoek van de vorstin aan Salland vlekkeloos, mede dankzij het gigantische beveiligingsapparaat. Er liepen vrijdagmiddag dan ook enorm veel beveiligingsmedewerkers door Raalte. “Het leek wel alsof er meer agenten waren dan belangstellenden”, aldus één van de toeschouwers, die er echter wel begrip voor had. “Helaas is dit tegenwoordig allemaal noodzakelijk. Een spontaan bezoek is niet meer van deze tijd.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.