acht avonden zwiekoteboebo in hoftheater

Na 10.000 aanvragen voor kaarten te hebben verwerkt, is het Hoftheater tot de conclusie dat er al veertien voorstellingen voor het nieuwe seizoen zijn uitverkocht. Dat wil niet zeggen dat alle aanvragen gehonoreerd zijn, want sommige voorstellingen blijken wel erg populair. Zo waren de vier voorstellingen van Zwiekoteboebo weer snel uitverkocht, waardoor er twee extra avonden aan het programma zijn toegevoegd. Maar ook die zijn al volgeboekt.

Om iedereen in de voorverkoop zo veel mogelijk kans op kaarten te geven, heeft het Raalter theater dit jaar een aantal maatregelen toegepast. Bij veel aanvragen is er eerst een maximum aantal kaarten per besteller per voorstelling vastgesteld en indien nodig is er geloot. Zo kon je voor de voorstellingen van Zwiekoteboebo op 16 en 17 oktober en 26 en 27 maart zes kaarten per bestelling reserveren. Omdat het Lettelse viertal zo populair is, raakten de voorstellingen snel uitverkocht. Het kwartet is zelfs zo populair dat al zes voorstellingen zijn uitverkocht. Dus spelen de heren niet alleen ook op 24 en 25 maart in het Hoftheater, maar ook op 7 en 8 mei 2010. Echter zijn ook voor deze voorstelling geen kaarten meer beschikbaar.

Maar niet alleen de heren van Zwiekoteboebo genieten in de regio een enorme populariteit, ook het duo Höllenboer speelt komend seizoen drie maal voor een volle zaal. Voor de Dutch Eagles op 11 december moeten mensen worden teleurgesteld, want ook na begrenzing van een maximum van vier kaarten per bestelling bleek de aanvraag te groot. Voor de voorstelling op 11 december wordt daarom loting toegepast. Ook de optredens van Enge Buren, Van Dik Hout en Daniël Lohues zijn al in de voorverkoop uitverkocht geraakt.

Speciale vermelding krijgt het nieuwe, jonge Raalter popkoor Be Yourself, dat op 6 februari haar debuut zal maken op de planken van het Hoftheater. In overleg met het koor wordt er nog gezocht naar een datum voor een extra voorstelling, zodat alle aanvragen gehonoreerd kunnen worden.

Iedereen die in aanmerking is gekomen voor kaarten, krijgt deze uiterlijk begin september thuisgestuurd. Degenen die niet in aanmerking zijn gekomen voor kaarten, ontvangen geen bericht. Omdat er zoveel extra voorstellingen bij zijn gekomen, heeft het Hoftheater ervoor gekozen alle ‘over-aanvragen’ in te boeken op de nieuwe data. Mocht dat een datum zijn die niet uitkomt, is er uiteraard de mogelijkheid de kaarten te retourneren.

Op 1 september start de losse kaartverkoop en zijn kaarten via staging2.hoftheater.nl of de VVV/ANWB Raalte te koop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.