zwarte cross 2009 we zijn er klaar voor

Vorig jaar werd de Zwarte Cross door meer dan 100.000 bezoekers bezocht.

Het Zwarte Cross Festival staat bekend om haar brede programmering en dit jaar is dit uiteraard ook weer het geval. Op twintig podia zullen meer dan honderd bands optreden uit alle hoeken van de (muziek)wereld. En kleine greep uit het programma: Gabriëlla Cilmi, Miss Montreal, Peter Pan Speedrock, The Datsuns, Mala Vita, Beef!, Marike Jager, Dan Baird, Bertolf, Mothers Finest, Opeth, Le Chat Noir, The Seatsniffers, Arch Enemy, Chico Trujillio, Dollhouse, The Pedro Delgados en nog veel meer! Kijk voor het hele programma op staging2.zwartecross.nl.

Nieuw is dit jaar het Undercoverpodium waar bekende Nederlandse artiesten in de huid kruipen van hun idolen. Muzikanten van onder andere Hallo Venray, Urban Dance Squad, Junkie XL, Bertolf, Jovink en Peter Pan Speedrock storten zich op het repertoire van onder andere Neil Young, Rage Against The Machine, The Stooges, Nirvana en Johnny Cash.

De zeventig meter hoge stunttoren, die is gebouwd op het festivalterrein, houdt al een aantal weken de gemoederen flink bezig. Gaat er echt een motorcrosser vanaf springen? Ja, er gaat echt een motorcrosser vanaf springen! Een superspectaculaire stunt die wereldwijd nog nooit eerder is vertoond. De megastunttoren staat in de nieuwe Stuntarena waar de bezoeker een uitgebreid programma kan verwachten van BMX freestyle, Step Up, een gigantische katapult, FMX freestyle, skaten, freerun, motortrial, Globe Of Death en daverend vuurwerk!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.