Home / archiefcentraal / zomeractie van heino online voor minima

zomeractie van heino online voor minima

Heino-Online.nl roept iedereen in Heino op om C1000-zegels, die je deze zomer krijgt bij elke tien euro aan boodschappen, te verzamelen voor mensen die het niet al te breed hebben. Voor 25 zegels krijg je namelijk een verrassingsdoos ter waarde van twintig euro en die kan iemand met een minimum inkomen natuurlijk goed gebruiken.

In het kader van de zomeractie heeft Hilde Klaster van Heino-Online inmiddels al twaalf verrassingsdozen overhandigd aan Annie Kappert van het Steunpunt Minima. Het Steunpunt Minima is uiteraard zeer blij is met deze eerste aanzet, maar hoopt op nog meer dozen. Daarvoor is snelheid echter gewenst, omdat de actie nog loopt tot 12 augustus. De dozen mogen ook rechtstreeks afgeleverd worden bij het Steunpunt Minima, zodat het steunpunt de juiste personen blij kan maken met een doos. Voor meer info: steunpuntminimaraalte@hotmail.com.

Lees ook

Jubileumshow Zorg en Genot in Elckerlyc

RAALTE – Kleindierenvereniging Zorg en Genot Raalte e.o. verzorgt van vrijdag 15 tot en met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.