zoektocht ook stroomafwaarts langs ijssel

De zoektocht in de IJssel bij Deventer naar een 19-jarige jongen, heeft tot nu toe niets opgeleverd. De politie gaat vandaag verder met zoeken. Met het verstrijken van de tijd is het steeds minder zeker dat de jongen nog gevonden wordt op de locatie waar hij sprong. De politie verzoekt daarom iedereen op en langs een breder stroomgebied van de IJssel, contact te zoeken als ze iets ‘bijzonders’ zien. De jongen zou met de stroom ook richting Olst-Wijhe-Zwolle kunnen afdrijven.

Zondag zijn een sonarboot en duikers ingezet op zoek naar de jongen die zaterdagavond van de spoorbrug sprong. Door verschillende verklaringen van ooggetuigen, was dat zoeken het weekend ook al moeilijk. Sommige getuigen zeggen dat de jongen na zijn sprong niet meer boven kwam. Anderen zeggen hem nog weer boven water gezien te hebben op een andere plaats dan de sprong.

De politie maakt van de nare omstandigheid overigens gebruik nogmaals de aandacht op het gevaar te wijzen van springen van bruggen. Dat is overigens ook verboden.

Benne Solinger maakte bijgaande foto’s.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.