Home / archiefcentraal / willie oosterhuis getroffen door hartinfarct

willie oosterhuis getroffen door hartinfarct

Willie Oosterhuis is dinsdagmorgen getroffen door een hartinfarct. De oud-Heetenaar maakt het volgens RTV Oost naar omstandigheden goed. Hij is gedotterd en ligt in het Medisch Spectrum Twente in Enschede.

Oosterhuis is bezig om in september te beginnen met een eigen tv-station ‘Onze TV’. Verder is de voormalige presentator van RTV Oost met de eigenaren van amusementsboulevard Go Planet in Enschede verwikkeld in een juridische procedure over de periode dat onder andere Oosterhuis exploitant was van Go Planet.

Lees ook

Coronaproof trainen bij Motion Milon

(Advertorial) RAALTE – Sportschool Motion Milon in Raalte heeft de deuren weer geopend. Iedereen kan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.