wie is de beste voetbalcoach van luttenberg

Welke voetbalfan heeft nu echt de meeste voetbalkennis? Welke Luttenberger weet nu al wie er aankomend seizoen kampioen wordt in de eredivisie en weet het beste team samen te stellen? De website ParelvanSalland.nl gaat op zoek naar de beste voetbalcoach van Luttenberg en nodigt iedereen uit om mee te doen met ‘Coach van het Jaar 2009/2010’.

In Coach van het Jaar 2009/2010 is het de bedoeling om een team samen te stellen met spelers uit de eredivisie. “Maar dat is nog niet zo makkelijk”, zegt initiatiefnemer Erik Hogeboom. “Uit elk team mag maar één speler geselecteerd worden en daarnaast is er een heel krap budget. Er moeten dus zware keuzes worden gemaakt.” Voor de coaches is er gedurende het seizoen gelukkig wel de mogelijkheid om te wisselen. “Elke week kan er één speler verkocht en één speler aangekocht worden, maar dan nog is het geen makkie.”

Het idee om op zoek te gaan naar de beste voetbalcoach van Luttenberg kwam na deelname aan een soortgelijke competitie in het vorige seizoen. Hogeboom: “Het is gewoon heel leuk om elke week te puzzelen met je team en om te kijken hoe de andere coaches het doen. Elke maandag kijk je gelijk hoeveel punten je hebt gescoord en kun je jezelf meten met anderen. Het is dan natuurlijk helemaal leuk om dat met allemaal dorpsgenoten en bekenden te doen. En zoals altijd staan de beste stuurlui aan wal, maar nu kunnen ze eens laten zien hoeveel verstand ze er echt van hebben.”

Deelname aan de competitie kost 4 euro, maar dit gaat op aan administratiekosten. Hogeboom: “We zijn nog op zoek naar sponsors om wat prijzen beschikbaar te stellen, maar die komen er zeker.” Opgeven kan via de website staging2.parelvansalland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.