Home / archiefcentraal / voor het eerst geldprijzen bij talentenjacht

voor het eerst geldprijzen bij talentenjacht

Bij de Sallandse talentenjacht, op de zaterdag (22 augustus) van de Heinose Pompdagen, worden dit jaar voor de eerste keer geldprijzen uitgereikt. Voor de winnaar is er een bedrag van 250 euro, voor de nummer twee 150 en de nummer drie 50 euro. Verder is er weer De Oelewappers publieksprijs.

Meedoen aan de talentenjacht kan overigens nog steeds. Dus wil jij op het podium van de Hof van Rakhorst in Heino wel live een liedje ten gehore brengen en in aanmerking komen voor een mooie geldprijs? Geef je dan op bij Bennie Kleinboonschate (0572-394493 of 06-23090297) of Jacques Ruiter (0572-394966 of 06-42643000). Zie ook www.pleeraam.nl.

Lees ook

Tragiek en romantiek bij Podium Heino

HEINO – Acteursechtpaar Trudy de Jong en Theo de Groot brengt op vrijdag 1 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.