Home / archiefcentraal / vanvelzen komt weer naar de lantaarn

vanvelzen komt weer naar de lantaarn

Roel van Velzen, bekend als VanVelzen, komt weer naar De Lantaarn in Hellendoorn! Hij speelde met zijn band eind 2007 ook in De Lantaarn als onderdeel van een uitverkochte clubtour. Op vrijdag 23 oktober komt hij terug.

VanVelzen heeft inmiddels een nieuw album en heel veel hits. Om zijn CD in Nederland te promoten treedt hij op bij slechts zeven clubs, waaronder dus De Lantaarn. De online voorverkoop voor dit concert begint zaterdag 1 augustus via www.lantaarn.nl en www.vanvelzenmusic.com. De lokale voorverkoop begint vanaf 15 augustus.

Lees ook

Plannen nieuwe inrichting N337 bij Den Nul en Olst ter inzage

ZWOLLE – De plannen voor een nieuwe inrichting van de Rijksstraatweg (N337) in Den Nul …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.