uitgebreide najaarstour the horse company

De reacties op het nieuwe album ‘Olympus’ van de band The Horse Company zijn heel goed. De Zwols/Luttenbergse band heeft inmiddels een clip gemaakt voor single ‘I don’t wanna wake up’. Achter de schermen wordt druk gewerkt aan een uitgebreide najaarstour. Daarvan zijn nu de eerste data bekend gemaakt.

Maar voordat het zover is, is de band eerst nog op 25 juli te zien op de Zwarte Cross, op 8 augustus op het Luttenbergs Feest en op 20 augustus in het Paard in Den Haag. De eerste bevestigde datum voor de najaarstour is op 11 september in het Pakhuis Wilhelmina in Amsterdam. Daarna volgen het Thorbeckegracht Festival in Zwolle (12 september), de Oosterpoort in Groningen (13 september); Doornroosje in Nijmegen (10 oktober); Metropool in Hengelo (17 oktober); Rotterdam (18 oktober); Ekko in Utrecht (31 oktober), De Lantaarn in Hellendoorn (7 november); Vera in Groningen (12 november); Patronaat in Haarlem (28 november) en de Effenaar in Eindhoven (12 december). Meer data volgen.

Over Olympus schreef de Volkskrant: “De progressie is spectaculair: de gruizige rockband is een veelzijdige, intelligente popband geworden”. De Oor recenseerde: “Met deze potente plaat in de achterzak, zal het me niet verbazen als the Horse Company binnenkort ook overzees een woordje meespreekt.” De Revu oordeelde: “De kwaliteit zal deze keer niet onopgemerkt blijven.” En ook bij het Parool was de recensent enthousiast. “Na deze drie kwartier indierock van internationale allure is jubelen wel het minste wat je kan doen. Wat heet: het moet raar lopen als er dit jaar in Nederland een nog betere en gevarieerdere gitaarpopplaat verschijnt.” Ook bij Salland Centraal waren we onder de indruk.

De clip van ‘I don’t wanna wake up’ is te zien op Youtube en op staging2.thehorsecompany.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.